Final de Curs 2019-2020

Us desitgem un estiu tranquil en el que pugueu gaudir de les petites alegries del dia a dia. 

Benvolgudes famílies,

Avui acomiadem el curs 2019-2020; i aquest no és un comiat com el dels altres anys; junts/es, compartint la festa que cada curs preparem amb tanta il·lusió i estima… amb cançons, balls, repartiment d’orles, aplaudiments ii abraçades; realment no és el comiat que tots pensàvem quan vam iniciar el curs ni el que ens agradaria fer…

El món ha fet un gir inesperat en forma de pandèmia i ens hem hagut d’anar adaptant. Aquests darrers mesos tot ha canviat, hem hagut d’adaptar tot allò que teníem previst, aprendre a fer escola a través dels dispositius digitals, prioritzar i destriar allò més important, la nostra manera de comunicar-nos a traves de la pantalla… tenint sempre els infants i les seves necessitats com a centre de la nostra tasca i del nostre dia a dia. No ha estat una tasca senzilla i com equip docent hem posat tots els recursos que hem tingut al nostre abast per poder donar resposta a les diferents vivències i necessitats. 

Ens hauria agradat obrir per poder fer un comiat diferent, de prop, mirant-nos als ulls, agafant-nos les mans, sense distàncies… però les mesures de seguretat ens imposen aquesta realitat tot i això no volem deixar de donar- vos les gràcies per la vostra col·laboració; durant aquests mesos més que mai valorem la vostra implicació i dedicació. 

Un record especial per l’alumnat de sisè i les seves famílies que avui ens deixen per continuar el seu camí després de tants anys al nostre costat. Us desitgem molta sort, teniu per endavant un munt de somnis i fites per complir. Gaudiu la vida, ompliu-la de grans moments i recordeu que a les vostres mans teniu la clau per canviar el món! 

També a tots els infants i famílies que per diferents motius ens deixen. El millor dels nostres desitjos per vosaltres! 

Nosaltres continuem treballant, aquest estiu, amb la mirada posada en el curs 2020-2021. Ens preparem per un curs ple d’incerteses que probablement ens demanarà un nou esforç i que de ben segur com escola ens plantejarà nous reptes que haurem d’aprendre a superar. Haurem de tenir paciència ja que ens espera una planificació complexa però segur que si tots/es (docents, infants, famílies…) continuem donant el millor de nosaltres complirem el nostre objectiu:

JUNTS/ES FEM ESCOLA!!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>