FÒRUM D’ESCOLES VERDES DEL MARESME 2019

El passat 26 de febrer dues mestres i dos alumnes representants de la nostra escola van participar al Fòrum de les Escoles Verdes del Maresme, que en aquesta ocasió es va celebrar a Tordera. La participació va ser molt elevada, amb la presència de 24 escoles i 120 participants, 44 mestres i 76 alumnes.

Com ja és habitual en aquestes trobades, es van seguir dos programes diferents entre alumnes i mestres.

En el cas dels alumnes, organitzats per grups van poder presentar experiències d’educació ambiental en les que ells fossin els protagonistes. Les presentacions van ser de temàtiques molt diverses i els suports també: pòsters, power point, vídeos, etc. En Víctor i en Marc van explicar com es porta a terme la gestió de residus a l’escola: a l’escola reduïm, reutilitzem i reciclem!

Un cop finalitzades les presentacions, els/les alumnes de les escoles de Tordera van fer de guies per l’entorn del poble.

Per tancar la trobada, es van reunir tots els/les alumnes al Parc Prudenci Bertrana per a penjar caixes niu d’ocells i ratpenats elaborades pels alumnes de l’Institut.

En el cas del professorat es va fer una primera dinàmica, basada en l’intercanvi d’experiències i una segona amb l’objectiu de reflexionar sobre les funcions i el funcionament del Comitè Ambiental.

Va ser una molt bona experiència i molt enriquidora!

TOTES LES FOTOS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>