ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2016

consell-escolarEls consells escolars són l’òrgan de participació de la comunitat educativa en el centre. Aquest curs hi ha eleccions per a la renovació de part dels seus membres.

VOTA !

Dia: divendres 2 de desembre de 2016
Hora: de les 16 h a les 18 h de la tarda
Lloc: secretaria de l’escola.
Qui pot votar: La mare, el pare i els tutors legals. No podeu delegar el vot ni votar per correu.
Quina documentació cal portar:    DNI   o     el NIE
Qui són els candidats?
Merche Ros Bailac (Mare de Adriana Carnicero Ros de P-4A
Jordi Rosell Puig  (Pare de Mireia Rosell Bermey de 1rA.

TOTS FEM ESCOLA, US HI ESPEREM

Donem les gràcies a la Paqui Escobar que ha finalitzat el període com a membre del consell. Moltes gràcies!

Per què és important que les famílies participem en les eleccions al consell escolar?

Els professionals dels centres i les famílies compartim un objectiu: l’èxit social i personal dels fills. Les decisions que es prenen al consell escolar són claus per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l’èxit educatiu de tots els alumnes. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares i mares en les eleccions al consell escolar és tan important.

Quan les famílies participeu en les eleccions, doneu suport al vostre candidat i delegueu en la seva veu i vot. Així feu arribar les vostres opinions i aportacions. És important que participeu en les eleccions al consell escolar perquè:

  • Sou els responsables de la formació dels vostres fills i és important tenir uns bons representants al consell escolar que us informin i facin arribar la vostra veu.
  • Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu: l’èxit acadèmic, social i personal dels fills. Per això hem de ser capaços de treballar de manera conjunta i decidir, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
  • Les famílies teniu el dret de participar de manera democràtica en l’organització del centre. Aquesta és una manera de valorar l’escola i també contribuïu que el vostre fill la valori.
  • L’èxit educatiu del vostre fill també depèn del funcionament i el clima de centre. Implicar-vos en el seguiment i l’avaluació d’aquest funcionament és implicar-vos en el desenvolupament i creixement personal dels vostres fills..
  • És la manera de fer arribar la vostra veu en temes que us poden preocupar, com activitats extraescolars o quina és l’alimentació que han de rebre en el menjador escolar.
  • És important tenir una escola oberta a l’entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots pugueu fer del vostre municipi, barri o poble un entorn més educatiu i cohesionat. El consell escolar decideix quines han de ser aquestes relacions.

Participant el dia que el centre convoqui les eleccions votant els candidats que considereu més representatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>