ATUREM LA CRISI CLIMÀTICA!!!

“El moviment ‘Fridays for future’ convoca una manifestació a Barcelona el 27 de setembre, coincidint amb la Vaga Mundial pel Clima, que culminarà una setmana plena d’activitats per sensibilitzar de la situació ‘d’emergència climàtica’ als carrers i a les escoles”

Des de l’escola volem posar el nostre granet de sorra en un tema tan important com és la preservació i cura del planeta per a un futur digne dels/les nostres joves i infants. 

En el nostre dia a dia eduquem en conscienciar de la importància de respectar l’entorn, de les actuacions respecte el medi ambient… i és per això que ens afegim a les actuacions mundials que es duen a terme aquesta setmana en l’anomenada “setmana de vaga per la terra” que culminarà el divendres 27 de setembre amb una “Vaga mundial pel clima”.

Durant aquesta setmana a les nostres aules ens informarem, reflexionarem, debatrem per conscienciar-nos de la importància de lluitar per aturar la crisi climàtica. Què és la crisi climàtica, què podem fer nosaltres per aturar-la seran els eixos de reflexió. El divendres a l’hora del pati ens trobarem per fer una acció conjunta tota l’escola.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>