Novetats / Informacions Escola (a causa del tancament pel Coronavirus)

Benvolgudes famílies:

Davant d’aquesta situació d’excepcionalitat en la qual ens trobem, desitgem que tota la comunitat educativa (alumnat, famílies, docents i altres professionals que treballen a l’escola) estigueu bé i que estigueu sobre portant aquesta situació des de la tranquil·litat.

Mitjançant aquest espai anirem indicant les Novetats / Informacions d’Escola que es vagin produint durant aquests dies de tancament a causa del Coronavirus.

Qualsevol qüestió restem a la vostra disposició

Cuideu-vos molt

L’Equip Directiu


Apreciadas familias,
Ante esta situación de excepcionalidad en la que nos encontramos, deseamos que toda la comunidad educativa (alumnado, familias, docentes y otros profesionales que trabajan en la escuela) estéis bien y sobrellevando esta situación desde la tranquilidad.

Mediante este espacio iremos indicando las Novedades / Informaciones de la Escuela que se vayan produciendo durante estos días de cierre a causa del Coronavirus.

Cualquier cuestión estamos a vuestra disposición.

Cuidaos mucho

El Equipo Directivo

 

2 comentaris

 1. Elena

  La web de l’escola que ens facilita accés a les diferents matèries està superbé. Potser caldrkà saber una mica el temari concret d’aquest trimestre per ajustar perquè hi ha molta info. Ja direu si considereu acotar temari i ajustar al que havia de ser d’aquests propers dies per anar fent millor. Gràcies i salut.

  1. admin Autor de l'article

   Bon dia Elena. Gràcies. Entenem el teu comentari però seguint indicacions del Departament d’Educació no podem avançar temari. Aquestes orientacions són per anar repassant els continguts treballats durant el curs.
   Respecte si acotarem temari, restem a l’espera d’instruccions del Departament d’Educació.
   Gràcies i salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>