Fotos de la xerrada – taller de desenvolupament i estimulació neurofuncional

El dia 4 de maig vam tenir l’oportunitat de gaudir a la nostra escola  d’una xerrada informativa sobre el desenvolupament i estimulació neurofuncional. A càrrec de Natalia Pallucchini; fisioterapeuta i mare de l’escola i de Susana Román; mare i mestra de l’escola.

xerrada neuromotor

En aquesta xerrada-taller es va parlar sobre la importància de la gestació, del part i dels tres primers anys de vida. Etapa transcendental pel desenvolupament posterior. Es va explicar la connexió entre la part motriu, la part cognitiva i la gran importància de la part emocional (vincle amb l’adult).

Es van donar recomanacions, orientacions i pautes de com hem d’estimular als més petits, que cal tenir en compte i evitar per tal de prevenir dificultats en un futur. Així com material, llibres i pàgines webs força interessants per adquirir uns mínims coneixements sobre el desenvolupament senso-psico-motriu, ja que son els ciments de l’adquisició de futurs aprenentatges.

Els més petits van gaudir explorant i experimentant amb els diferents materials que vam posar al seu abast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>