Endevinalla Biblioteca

Moltes felicitats als guanyadors/es del primer concurs d’endevinalles!! Gràcies a tothom per participar!! Recordeu que després de Nadal ens tornem a veure a la biblioteca amb nous reptes!!!

Biblioteca: Conta contes

Volem agrair a l’Emma Buckle (mare de Theodore P5B)  i a la Tania Koppens (mare de Sebastian 2nB i Solen P4A) pel seu gran èxit a les trobades de contacontes a la biblioteca escolar.

FOTOS

Diploma Creu Roja

L’alumnat de quart ha rebut un diploma de la Creu Roja per al projecte de solidaritat que van portar a terme al segon trimestre. Entre tots i totes, van aconseguir enviar 471,6 Kg de menjar per al banc d’aliments.

Trobades Educació Física Cicle Mitjà

Tant els alumnes de 3r com els de 4t han gaudit de tres sessions impartides per monitors dels clubs de Bàsquet i d’Handbol de Castelldefels. Com a cloenda la setmana passada vam tenir l’oportunitat de fer una trobada amb altres escoles del poble. Un any més les trobades d’Educació Física de Tercer i Quart han estat un èxit!

Bàsquet 3r

Handbol 4t

 

2n Sortida al Museu de Ciències Naturals

Com a complement a l’activitat de l’estudi dels animals, hem visitat el Museu Blau. L’exposició dels Oceans i l’exposició permanent han permès conèixer i gaudir de moltes coses noves i han provocat molta “excitació”. Com a exemple, una valoració:
L’excursió d’ahir va ser molt “xula”, sobretot… Llegeix més»