ACTES ACADÈMICS DE FI DE CURS.

El proppassat dimecres, dia 22 de juny , l’escola Frederic Godàs va celebrar a l’Auditori Municipal dos actes acadèmics :
1.- Reconeixement del títol de Director Honorari al Director :En Lluís Miquel i Segarra en motiu de la seva jubilació.
2.- Comiat i diplomes a l’alumnat de sisè.
El primer acte es va obrir amb l’actuació de la coral de mestres i exalumnes tot cantant “MY WAY”. Tot seguit , la cap d’estudis Na M. José Castelló va prendre la paraula tot donant la benvinguda, en primer lloc, a les autoritats de la taula presidencial ( Sr. Delegat dels SSTT d’Ensenyament de Lleida, Sra. Montse Parra, Regidora de polítiques a favor de la Creativitat, Cultura, Educació i Valors Socials, Sra. Margarida Almirall, Presidenta de l’AMPA i Sr. Lluís Miquel, Director) i seguidament a la Comunitat escolar i al públic assistent.
La cap d’estudis va explicar els motius pels quals el Claustre de Mestres i el Consell Escolar van decidir concedir el distingit reconeixement al Director tot i destacant la seva trajectòria al servei de l’escola (34 anys de docència dels quals 25 van ser dedicats a la Direcció ). El Secretari Sr. Robert Martí va llegir l’acta del Claustre i del Consell Escolar.
Tots els membres de la taula van dirigir paraules emotives al Director tot i enlairant la seva feina i desitjant-li molta felicitat en la nova etapa de la jubilació. El Sr. Alcalde, que va disculpar la seva presència, va regalar una carta plena de paraules d’agraïment al Sr. Lluís Miquel la qual va ser llegida per la Regidora Sra. Montse Parra .Finalment, el Director dels Serveis Territorials, Sr. Àngel Cullerés, li va dedicar al Sr. Lluís Miquel uns escrits literaris de gran bellesa i li va fer a mans el títol de reconeixement de Director Honorari.
A continuació, el Sr. Director va parlar molt emocionat de la seva llarga trajectòria al centre tot remerciant els actes organitzats i l’afecte demostrat per tota la comunitat envers la seva persona. A més, tot i aprofitant l’avinentesa , per presentar la nova Directora: Na Maria José Castelló.
L’actuació dels Cors amb el tema “Amics per sempre” va tancar aquest primer acte.
El segon acte va estar presentat, com és costum, pel Director. Aquest va parlar dels nens i de les nenes que ara s’acomiaden explicant fets importants des de que van començar a P3. Va recordar el Director que ara estan a punt de fer un nou pas, tot destacant que aquest anys són primordials per acabar d’assolir una formació bàsica necessària per a la vida.
Seguidament, una representació d’alumnes de sisè va llegar uns escrits sobre la seva estada a l’escola. També ho van fer dues de mares així com les tutores del curs: Srta. Tesa Corbella i Srta. Anna Quintillà.
Tots els actes van estar acompanyats per les corals del centre dirigides amb gran mestratge per les seves directores: Na Anna Cifuentes i Na Maite Monné. Gràcies a les diferents ctuacions musicals,que es van anar alternant amb els diferents parlaments , l’event va ser molt apreciat pels assistents els quals el van aplaudir i felicitar.
El lliurament de diplomes i orles a l’alumnat així com els rams de flors per al professorat van posar punt i final a la tarda, mentre es podien escoltar les veus de l’alumnat de sisè que cantaven emocionats la cançó “Adéu Godàs” amb els ulls plens de llàgrimes.
Tots i totes vam poder gaudir d’una vetllada inoblidable.
Bon estiu a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>