Inauguració de l’iceberg

A finals del trimestre passat, des de l’empresa local TAMBOR (ferreteria i materials de construcció) ens arribava la proposta col·locar al pati de primària, i cara al curs vinent, una atracció per fer més divertida i enriquidora l’hora del pati. L’empresa s’oferia a finançar l’adquisició de l’atracció i proposava que la instal·lació anés a càrrec de l’ajuntament. Ràpidament, des de l’escola ens vam posar en contacte amb l’alcaldia i la Regidoria d’Ensenyament on es va acollir la proposta amb entusiasme i satisfacció. A tot plegat s’hi va afegir un nou repte: dur el projecte endavant enguany.

Des del dia 15 de maig el projecte ja és una realitat al nostre pati. Delegats i delegades, la direcció, mestres, representants de l’AMPA, de l’ajuntament i de l’empresa en un acte senzill però amb una gran càrrega d’agraïment, es va inaugurar l’iceberg, al que solem anomenar l’iglú.

Com a director vull agrair la iniciativa i la col·laboració. A nivell personal vull agrair el fet que empresa i ajuntament, atenent a la meva petició, no hagin esperat el curs vinent per fer realitat el projecte, la qual cosa m’omple de satisfacció perquè com ja sabeu tothom, aquest és el meu darrer curs. Afectuosament, gràcies i que la canalla pugui gaudir l’iceberg o iglú molt i molts cursos! Per cert, és el primer que s’instal·la a tot Catalunya, tota una primícia.

Joan-Ramon Ferrús Terré

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>