Tramitació de les beques per llibres i material escolar curs 2020-21

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem l’enllaç a les Bases que regeixen la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts econòmics, de caràcter individual, per a l’adquisició de llibres en el curs 2020/2021.

http://www.riberaebre.org/serveis/ajuts-i-subvencions/

Les famílies trametran les sol·licituds individuals degudament emplenades i amb tota la documentació necessària dins del termini vigent, fins les 14 hores del 21 de setembre de 2020, mitjançant:

  • Els centres escolars, els quals trametran les sol·licituds individuals, degudament emplenades i amb tota la documentació necessària, al Consell Comarcal, dins del termini vigent a nivell presencial o bé, per correu certificat, juntament amb el model de document normalitzat “Sol·licitud d’ajut individual per a l’adquisició de llibres. Curs 2020-2021”, degudament emplenat i enumerant totes les sol·licituds.
  • Per correu certificat, juntament amb el model de document normalitzat  Sol·licitud d’ajut individual per a l’adquisició de llibres. Curs 2020-2021”.
  • Telemàticament, accedint a http://www.riberaebre.org/serveis/ajuts-i-subvencions/, on els sol·licitants podran emplenar, degudament i amb tota la documentació, la sol·licitud dins del termini vigent, fins les 14 hores del 21 de setembre. Per poder trametre la sol·licitud és necessari tenir un certificat digital per poder signar electrònicament.

Per qualsevol consulta, podeu trucar al 977411045 i us assignarem cita prèvia per tal d’ajudar-vos a tramitar l’ajut. 

Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>