TASTEM MEL DE DIFERENTS TIPUS!

L’apicultura és una activitat dedicada a la cria d’abelles. Juga un paper fonamental tant en termes agrícoles com en el manteniment de la biodiversitat vegetal. Hem de cuidar les abelles!

Avui  el Roc i l’Aina ens han ensenyat mel de diferents tipus i l’hem pogut tastar!  Tan els nens i nenes de 3r A com els nens i nenes de 3r B hem tingut l’oportunitat de conèixer l’origen de diferents tipus de mel i fer un petit tast a classe!

Hem tastat aquestes mels: mil flors, castanyer, timó o farigola, romaní amb flors, romaní i mel d’alta muntanya  (1800m)

Hem comparat les mels que ens han agradat més i ha sigut una mica difícil escollir-ne una entre tots! Tothom ha donat la seva opinió, però el què si que estem segurs és que la mel és molt bona i molt sana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>