Espai de treball a la comunitat de mitjans

 

 

 

 

 

 

Durant els últims cursos hem estat reflexionant sobre noves maneres de presentar situacions de treball a l’educació Primària que fossin coherents amb el nostre Projecte Educatiu i recollissin d’alguna manera enfocs d’aprenentatge que ja realitzem a Infantil des de l’inici de l’escola, però adaptades a la realitat amb les exigències de la Primària i atenent la diversitat del nostre alumnat.

Tenint en compte els criteris d’avaluació dels cursos de la Comunitat de Mitjans, vam  identificar els aprenentatges curriculars de l’àmbit lingüístic, matemàtic i artístic que eren susceptibles de ser treballats en grups heterogenis combinant alhora nens i nenes de 1r, 2n i 3r de Primària. L’objectiu d’aquesta nova organització són, entre d’altres, augmentar el grau d’autonomia global dels infants i afavorir l’aprenentatge entre infants de diferents edats on els uns poden ajudar i col·laborar amb els altres.

                                                                    Els nostres espais de treball:

Clar i català Fins l’infinit Language Lab  Geometrix

Menjamots

Fem de detectius Les mil i una Espai d’art El Mercat El poder dels nombres

A manera de petita mostra podeu mirar algunes imatges del desenvolupament dels Espais de Treball en aquesta Presentació d’imatges