Projecte dinosaures a 2n

En començar aquest curs, els nens i les nenes de segon vam decidir que volíem ser la classe dels dinosaures. A continuació vam plantejar-nos moltes preguntes que volíem respondre al llarg del trimestre. Per respondre a aquestes preguntes hem fet servir diverses fonts: vídeos educatius, llibres, informacions que hem trobat a la xarxa, etc. Hem treballat per grups i ens hem repartit les preguntes i d’aquesta manera hem pogut aprendre molt sobre els dinosaures. Cada grup ha creat el seu mural i s’ha preparat una exposició sobre la seva pregunta per compartir-la amb tota la classe. Van ser unes exposicions molt interessants. Amb els murals de cada grup hem fet un gran mural al passadís sobre dinosaures. ENS HA QUEDAT XULÍSSIMMMM!! Què us sembla??

Ahhh!! També hem fet moltes manualitats a plàstica sobre dinosaures i, fins i tot, tenim la nostra pròpia cançó!!! Gràcies a l’ajuda de l’Imma i la Carla. Per acabar d’arrodonir-ho tot hem gravat un videoclip de la cançó pel concert d’hivern de l’escola.

https://photos.app.goo.gl/c5J7TbuPkTAqQMM38

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>