Cordes

La nostra escola ha començat a participar en el projecte “Cordes a primària”.

Aquesta  iniciativa és una experiència nova que per primera vegada s’ha posat en marxa a Sant Feliu, amb l’objectiu d’enriquir l’ensenyament musical dels alumnes a través de la pràctica d’un instrument de corda. Així, els nens i nenes de tercer curs. Els nostres alumnes dediquen una hora de l’assignatura de música a la iniciativa, durant la qual el professorat de violí, viola i violoncel de l’ Escola Municipal de Música es desplacen fins a les escoles i fan una classe junt amb l’especialista de música.

L’activitat  pretén apropar l’ escola de música a nous públics, facilitant una vivència musical i una pràctica artística que permeti millorar el seu rendiment escolar augmentant la seva motivació i autoestima.

 

Durant el concert de Nadal’16 vam tenir la sort de comptar amb l’actuació de la nostra orquestra: l’ orquestra screen-shot-2012-05-06-at-1-15-58-pm

Aquí en podeu gaudir de la seva actuació i esperem que us agradi tant com a nosaltres.

 

Aquest any, ens complau compartir amb vosaltres, la creació d’una nova orquestra, els  Cordes. I aquest va ser el seu debut a l’escenari del concert de Nadal’17, ho fan genial!

D’altra banda, l’orquestra Pizzcato va ampliant el seu repertori i, un any més, els hem pogut veure en directe. No us ho podeu perdre!

 Començem un nou curs i estrenem nova orquestra, aquesta vegada es diu . Al Nadal els podrem veure en directe!