Benvinguts i benvingudes a l’escola Germans Amat i Targa

 

 

Visita d’Ex-alumnes

El dia 25 d’octubre 2019 ens van visitar un grup d’ex alumnes que van acabar la EGB al 1994, és a dir al 1994. Ells van tenir molta il.lusió de venir de nou a la seva escola i nosaltres de saber que l’AMAT TARGA deixa una empremta en tots els nostres alumnes. Alguns mestres de llavors , alguna mestra que encara està en actiu i l’antic conserge els van acompanyar en la seva visita. Va ser un dia ple d’emocions i de records. 

Projecte Com A Casa de l’Hospital de la Vall d’Hebron

El passat dia 7 de juny com ja sabeu amb motiu de la festa de l’Emotion Day vam gravar un lipdub tota l’escola.

Vam pensar que participar en aquesta campanya per tal de crear el nou Centre de Neonatologia Avançada a la Vall d’Hebron, seria una manera de treballar valors solidaris i empatia vers les famílies que ho necessiten.

Aquest projecte vol crear unitats que s’assemblin el més possible a una llar per les famílies, de manera que quan deixen el seu fill/a prematur/a a la unitat de neonats no hagin de marxar de l’hospital.

Us enviem un enllaç de la campanya https://www.rac1.cat/programes/tot-es-possible/20180410/442435192967/amb-tu-com-a-casa.html

Una família nostre d’I3 ens va demanar si ens podíem afegir a la campanya per col·laborar amb l’empresa que representa, Allianz .

El vídeo que hem fet és aquest i hem de dir que finalment el projecte ha guanyat els 4000€ de donació de l’espresa ALLIANZ

Els millors lectors de la “Lliga de Llibres” 2019

Enguany els millors lectors i lectores de Viladecans, són els nostres alumnes de 4t B. Hem de dir que ha estat un any molt bó, per l’Escola Germans Amat Targa, ja que el grup de  4t.A va arribar a la semifinal amb molt bons resultats durant tota la lliga. Estem molt orgulloses de la feia feta pel nostre alumnat i per la feina feta per les nostres companyes, les tutores dels dos grups!! ENHORABONA!!

Us deixem l’enllaç de la Lliga de Llibres 2019

 

 

Reconeixement d’Escola Innovadora

 Reconeixement del nostre projecte d’Educació Emocional com a projecte d’innovació

El Departament d’Ensenyament vol promoure, reconèixer i certificar els projectes d’innovació pedagògica impulsats des dels centres educatius per millorar la qualitat dels serveis que ofereixen contribuint a la millora del sistema educatiu.

La innovació pedagògica ha d’estar fonamentada en la recerca educativa, i ha de respondre a l’evolució social. El seu objectiu últim, evidentment, ha de ser una millora en la qualitat del sistema educatiu i de la seva equitat.

El projecte d’Educació Emocional de l’escola Amat Targa  té com a objectiu estimular la capacitat d’aprenentatge, les habilitats i potencialitats personals, l’èxit escolar de tots els alumnes, la millora de l’activitat educativa i el desenvolupament del projecte educatiu del centre. Així mateix   respon a objectius de millora educativa prèviament fixats en un pla d’acció i aporta evidències del canvi que ha significat per al centre pel que fa a les competències dels alumnes.

Aquest ha estat un projecte que ha representat un esforç per tota la comunitat educativa i que després de dos anys d’implementació ara estem recollint els seus fruits. Només podem agrair als alumnes perquè són els gran protagonistes, a les famílies per entendre el projecte i als mestres per implicar-se i entendre l’educació d’una altre manera. GRÀCIES!

Beques menjador curs 18/19

Informació per a sol·licitar les Beques de Manjador pel curs 18/19

Per descarregar aquesta sol·licitud es demana NIF/NIE del sol·licitant que es el pare, mare o tutor legal que va presentar la sol·licitud i el número de identificació de l’alumne (IDALU)

Ambients de Treball

Amb les piles ben carregades després de les vacances de Setmana Santa, els nens i nens d’Educació Infantil han començat a treballar per Ambients. Us deixem una petita mostra del seu treball.