Felicitats Gran Mestre!

jose_angel_guerra_la_roda

Va finalitzar el 44è Torneig Internacional d’Escacs de la Roda, que s’ha celebrat del 12 al 16 d’abril, proclamant-se guanyador el cubà José Ángel Guerra.

Es va viure una última ronda de gran emoció per saber qui sortiria vencedor del torneig. Finalment la sort va caure del costat del Mestre Internacional cubà José Ángel Guerra, amb 7,5 punts, avantatjant en els desempats al Mestre Internacional espanyol Juan Luis Ramiro.

El jugador de Cuba va completar un campionat de somni, ja que a part de ser el vencedor del torneig cal sumar-li que va aconseguir la seva tercera i última norma per a ser Gran Mestre. Aquest doble premi el va aconseguir després d’entaular a la taula 1 contra el GM Peralta, on es va jugar una variant de la Nimzoindia. Guerra, molt ben preparat, va seguir una partida de fa 2 anys de Peralta contra un altre jugador cubà, Bruzón. Després d’arribar a una posició complexa van decidir no arriscar i van signar les taules. Espectacular el cubà que va donar espectacle durant les nou rondes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>