LA NOSTRA ESCOLA

CLICA  LA IMATGE PER VEURE EL SEGUIMENT DE LA PREINSCRIPCIÓ CLICA  LA IMATGE PER VEURE EL TOUR VIRTUAL I INFORMACIÓ DE L’ESCOLA

 

 

L’esmorzar dels 🅲🅰🆁🅶🅾🅻🆂 – P3

Ha arribat l’hora d’esmorzar i amb els mamuts hem anat a buscar el dels cargols! Hem anat a l’hort i hem buscat fulles verdes i tendres: una mica de col, enciam i escarola 🥬
Un cop a l’aula els hem despertat, sabeu com? Doncs els hem fet creure que plovia!!! 🌧 i ha funcionat! Mica a mica han començat a treure banya i a esmorzar!

Sortida a la Muntanya de Sal. Cicle mitjà.

Vam acabar el trimestre gaudint de la nostra meravellosa 𝕄𝕦𝕟𝕥𝕒𝕟𝕪𝕒 𝕕𝕖 𝕊𝕒𝕝 i experimentant amb aquesta. L’entorn, juntament amb les explicacions de l’@alextripiana ens van despertar tots els sentits!

Els de cicle mitjà en la visita a la nostra meravellosa muntanya de sal vàrem observar moltes estalactites i al taller on vàrem descobrir les propietats de la sal, l’@alextripiana ens va proposar  un experiment per veure com es forma una estalactita. L’hem fet i ja veieu el resultat!
Gràcies Àlex, ha estat molt interessant, ens ha agradat molt!😗

 

 

 

Programa SI! per a famílies

La nostra escola participa al Programa SI!, un projecte per a millorar la salut cardiovascular dels nens i nenes des de la infantesa. L’escola és clau per educar en aquest àmbit, no obstant això, és a casa on es consolida un estil de vida saludable.

Us convidem a registrar-vos a la Intranet del programa per poder accedir als seus recursos, Cardiocuentos, balls, episodis de Sesame Street, activitats en família i molts més continguts divertits i interessants per gaudir mentre apreneu a estimar el cor.

Aquí podeu veure alguns exemples de materials com els que trobareu a la web del Programa SI!

Per a registrar-vos feu clic en aquest enllaç.

A més, en registrar-vos rebreu un Butlletí amb més continguts i informacions rellevants.

Seguiu com a família el programa SI! 👍