Menjador escolar

MANUAL QR ANDROID EL PATROCINI

MANUAL QR IPHONE EL PATROCINI

 

INFORMACIÓ MENJADOR INICI DE CURS

  1. Instruccions de funcionament de l’aplicatiu elaborades per l’escola. Informació més detallada per  les noves famílies. Instruccions de funcionament de l’aplicatiu
  2. Document previ al servei de menjador elaborat per Ausolan – aquest és molt IMPORTANT perquè explica que no es podrà fer ús del menjador en cas de no haver-se donat d’alta (nous usuaris), en cas de no haver confirmat assistència (la resta d’usuaris) i en cas de tenir el moneder en negatiuDocument previ famílies 2021-22 PATROCINI
  3. Normativa de menjador (resum de tot el servei de menjador) Normativa 2021-22 PATROCINI (2)
  4. Document informatiu dels criteris d’elaboració dels menús (a petició del Consell Comarcal) Informe el·laboració de menús CCB Curs 2021-22
  5. Menús del 1r trimestre: Menú CCB 1r Trimestre AUSOLAN Curs 2021-22

 

Menú del mes d’octubre

 

 

 

 

 

Personal del menjador 2021/2022

  • Carmen Haro
  • Trini Carol
  • Janet
  • Marta Campos (vetlladora atenció necessitats específiques)
  • Eduard (atenció llengua anglesa)

Representant AMPA MENJADOR:

  • Maite Puga

 

El nostre menú escolar està basat en una cuina casolana i de qualitat, una dieta mediterrània amb proveïdors propers, considerant la temporalitat dels aliments.
Les verdures de temporada son la mongeta verda, el carbassó, la carbassa, la albergínia, el cogombre i el tomàquet .

No es repetirà cap fruita en la mateixa setmana. Les fruites de temporada son l’albercoc, préssec, poma, meló, pera i plàtan.
La poma, pera i taronja, quan sigui de temporada serà de producció integrada.
Les amanides inclouen tres ingredients: varietats d’enciams, escarola, tomàquet, olives, pastanaga, cogombre, pebrot. L’enciam serà ECO.
Cada dia s’ofereix pa integral.