CELEBREM L’ARRIBADA DE LA PRIMAVERA

ELS NENS I LES NENES DE P3 I DE P5 ANEM A BUSCAR ELS OUS DE PASQUA. CELEBREM L’ARRIBADA DE LA PRIMAVERA

El divendres 26 de març al matí, els infants de P3 i de P5 vam fer una sortida al Parc del Rovelló per anar a buscar els ous de Pasqua.

Quan vam arribar al parc, ens vam preparar per escoltar el conte “We’re going on an egg hunt”. En aquest conte els conillets de Pasqua van a buscar els ous de xocolata, però es troben amb alguns obstacles pel camí – ovelles, pollets, abelles i ànecs – i fins i tot un llop!

I després d’escoltar el conte… Quina sorpresa! Ens vam trobar el conillet de Pasqua amb una nota en anglès en la qual ens preguntava si el podíem ajudar a buscar els ous.

Els infants amb molta emoció van buscar els ous per tot el parc i els van trobar tots!

Però encara no havíem acabat! El conillet ens havia deixat una altra nota en la qual ens demanava que trobéssim les parelles. Els nens i les nenes els van aparellar correctament i tots junts vam comptar en anglès quan ous havia trobat cada classe.

Per últim, vam esmorzar i vam jugar una estona al parc.Ens ho vam passar molt bé!

Un bonic matí al parc, on hem gaudit i li hem donat la benvinguda a la primavera. Happy Easter!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>