VISITA A L´EXPOSICIÓ “NOMÉS D´ANADA”

Els alumnes de segon van anar al Museu de la Vida Rural a fer una activitat molt interessant relacionada amb l´exposició de quadres de l´autor Piero Sacchetto.

Primer, a través d´un conte explicat amb dibuixos damunt la sorra, la monitora els va introduir en tot allò que pot comportar emprendre un viatge lluny del lloc on has viscut sempre.

Després van poder observar les pintures que l´artista italià va crear per expressar la fragilitat de la gent que empren aquest viatge per mar.

Per acabar, van realitzar una petita obra d´art, amb sorra, cola i pintura per tal d´expressar les seves vivències i emocions després de l´activitat. 

A través del Museu farem arribar una imatge de totes les pintures realitzades pels alumnes al Piero, juntament amb una carta on li expressen tot allò que els seus quadres els van suggerir. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>