JORNADA DE PORTES OBERTES

Properament s’obrirà el període de preinscripció de l’alumnat a les escoles. És en aquest moment, que els pares i mares heu d’afrontar la important tasca d’escollir el centre que considereu més adient per als vostres fills i filles.
Són molts els dubtes que poden sorgir davant la decisió d’escollir escola: quins factors s’han de tenir en compte? On informar-se? Quin procés i normativa s’ha de seguir? Quin és el model educatiu i pedagògic que voleu pels vostres filles i fills? En la majoria de casos en la decisió hi prenen part moltes variables com la ubicació, el tamany del centre, professorat, els serveis que ofereix (activitats extraescolars, menjador, transport, ) i molt especialment que la línia educativa i pedagògica del centre estigui d’acord amb la que es desitja transmetre en l’àmbit familiar.

Què podeu fer com a mares i pares?

És molt recomanable assistir a les jornades de portes obertes que convoquem els centres educatius per tal de tenir un primer contacte i recollir informació que pugui ajudar en l’elecció i valoració de centre.

Dijous 5 d’abril a partir de dos quart de sis de la tarda us convidem a participar-hi. Realitzarem tallers, visitarem les instal·lacions, coneixereu el professorat i els projectes

Els terminis de presentació de sol·licituds previstos són del 13 al 24 d’abril, per al segon cicle d’educació infantil, educació primària.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>