BASURAMA: brossa i art és possible?

El dimecres dia 13 de febrer, els alumnes de cicle superior vam anar al Museu de la Vida Rural.

Vam ajudar al Manu i a la Miri, els quals han vingut des de Madrid, per muntar una exposició amb plàstic; l’objectiu és fer una obra d’art simulant una estructura de provetes de laboratori. Volen conscienciar al públic que les eines del camp o altres eines perduren en el temps a diferència dels envasos de plàstic que només s’utilitzen un cop.

Ens vam separar per grups i vam folrar l’estructura amb plàstics, la nostra funció va ser col·laborar unint els plàstics amb veta adherent i grapes i després posant-ho a l’estructura de tubs. En alguns moments vam haver de pujar en unes escales altes per posar el velcro a la part més alta.

Als alumnes ens va agradar molt col·laborar i tant de bo amb aquesta exposició es conscienciïn moltes persones per reduir els envasos.

Aquesta exposició amb el títol “Basurama” s’inaugurarà el proper divendres 15 de de febrer i esperem visitar-la acabada ben aviat.

Alumnes de 6è de l’escola Martí Poch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>