ENGLISH HERE AND THERE!

A l’Escola del Mar som molt conscients que quanta més exposició tinguin els nostres infants a l’anglès, més i millor l’aprendran. És per això que els volem donar moltes oportunitats d’aprenentatges i en contextos que siguin ben diversos, com per exemple el teatre, l’Easter Day i la gran novetat d’enguany: Hem iniciat un projecte eTwinning a 1r!!!!

Quan una persona aprèn una nova llengua, no només es preocupa d’aprendre a fer frases per completar una activitat o comprendre un llibre, sinó que està demostrat que per a tenir èxit en l’adquisició de la llengua, s’ha de fer servir en múltiples contextos.

Per això, aquest trimestre hem tingut la oportunitat de veure una obra de teatre en anglès i ha sigut molt divertit, amb cançons, balls i molt entenedor! Hem sentit parlar gent nadiva, amb frases molt contextualitzades, gestos, vestuari, titelles, l’entonació…! Tot plegat ha sigut genial!

A més, també ens hem endinsat en l’aspecte cultural i per a això hem celebrat l’Easter Day, jugant als jocs tradicionals de Pasqua que juguen els anglesos i ha estat súper divertit!!!

I quin sentit té que aprenguem un nou idioma si no és per comunicar-nos amb gent d’altres països que parlen llengües diferents? 

L’eTwinning és un projecte europeu emmarcat dintre de la plataforma Erasmus+ que consisteix en l’intercanvi d’activitats en anglès amb una escola d’Europa fent servir eines digitals.En el nostre cas, els infants de 1r estem el·laborant un ePictionary col·laboratiu sobre la Primavera i Easter amb altres alumnes de 1r i 2n d’una escola de Varsòvia, a Polònia.

Per començar a conèixer-nos, vam fer uns vídeos de presentació i ens vam intercanviar uns Easter Eggs decorats, després hem compartit el menjar típic de Pasqua de cada país i per treballar en el nostre Spring ePictionary, estem creant un Padlet col·laboratiu, on uns alumnes escriuen la paraula que volen, uns altres afegeixen la imatge i uns altres l’enregistren oralment. Properament us mostrarem com queda, però a hores d’ara, podem dir que estem aprenent molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>