Reunió inici de curs 21-22 (3r)

Hola famílies!

Tal i com us hem comentat, us facilitem la presentació perquè la tingueu a l’abast.

 

Reunió inici de curs 21-22 (P4)

Hola famílies!

Tal i com us hem comentat, us facilitem la presentació perquè la tingueu a l’abast.

 

Reunió inici de curs 21-22 (1r)

Hola famílies!

Tal i com us hem comentat, us facilitem la presentació perquè la tingueu a l’abast.

 

Reunió inici de curs 21-22 (P3)

Hola famílies!

Tal i com us hem comentat, us facilitem la presentació perquè la tingueu a l’abast.

 

Gimcana final de curs

Un any més, hem fet la gran gimcana de final de curs.

Durant tota la setmana hem ocupat tots els espais exteriors en un gran circuit de proves. Hi ha hagut proves per tots els gustos! Hem suat, ens hem mullat, ens hem emocionat… i mil emocions més! Això sí, no ens ha faltat la diversió i les sorpreses!

Feu clic a la imatge i veureu les fotos!

The English Corners

We have implemented the English Corners in our school during the last few years. 

Learning Corners is a special learning activity for children which strongly promotes Independence and Love of Learning. Basically, it involves all the children playing and working on various tasks in the same classroom, under the supervision of the teacher.

It’s all about hands-on learning, interaction with others and discovery.

In the English Corners, the students cover all the skills (speaking, listening, reading and writing) using different types of games, tasks and devices such as tablets or computers… It’s another way to learn, practise and reinforce the vocabulary and grammar worked at the units.

L’hort a educació infantil

Els infants de P3 han plantat a l’hort de l’escola.

És una activitat que els agrada molt i que té molts beneficis.

Treballant a l’hort s’afavoreix la convivència, la cohesió de grup, el treball en equip, la cooperació i el diàleg.  Així com l’esperit crític i el raonament hipotètic-deductiu. La mestra proposa diferents preguntes per fer pensar als infants i provocar la formulació d’hipòtesis. Algunes de les preguntes que s’han fet són: què voleu plantar?, què necessitem per plantar? què necessiten les plantes per créixer? …

Els infants donen les seves respostes i mitjançant la conversa, decidim plantar verdures i hortalisses adequades a l’estació de l’any com patates, cebes, tomàquets, enciams, maduixes, mongetes… Expliquem, entre d’altres coses,  que algunes de les seves propostes no poden dur-se a terme com  i les pomes i els plàtans, que no els podem plantar perquè trigaria molt de temps en créixer una palmera i un pomer i el que volem és collir els fruits abans de l’estiu.                                                               

Durant uns mesos hem observant el  procés de creixement del que havíem plantat i hem anat contrastant les hipòtesis que ens vam formular com: del planter de maduixeres han sortit maduixes,  les patates i les cebes creixen sota terra ,  necessiten aigua i  llum solar  per poder créixer,  a l’hort hi viuen diversos animalets, com els cucs, les abelles i les marietes que ajuden a la terra i a les plantes.   

En definitiva, l’hort és un entorn que facilita els aprenentatges vivencials, un espai  on els alumnes aprenen fent i manipulant. 

L’hort ens ofereix una gran oportunitat educativa per treballar hàbits, valors, cooperació, participació, autonomia….

I el millor de tot, que els infants estan molt motivats i en gaudeixen molt!