XVI Certamen de Lectura en Veu Alta

Tothom sabem que la lectura i l’escriptura són eines importants i prioritàries de la resta d’aprenentatges i, per tant, han de ocupar un objectiu preferent durant tota l’etapa d’educació obligatòria. Des de ben petits la lectura beneficia el desenvolupament de diferents processos cognitius. Són gairebé innombrables, però podem destacar quatre: afavoreix la memòria i la concentració, el desenvolupament de la imaginació i la creativitat, l’habilitat mental i la capacitat d’empatitzar. 

Com tots els anys l’escola participa en el Certamen de Lectura en Veu Alta. Aquest any i davant la situació que ens esdevé els organitzadors del Certamen van proposar fer el Certamen en confinament. L’alumnat havia de fer una petita gravació presentant un llibre que els agradés molt i llegint-ne un fragment del mateix. 

Des de l’escola un company i tres companyes de Cicle Superior han participat en aquest Certamen.  Els seus vídeos estan penjats al Canal de Youtube Compartim la lectura!” Volem felicitar a Iker Blanco, Carla Prieto, Berta Roman i Meritxell Medina per la seva excel·lent lectura en veu alta. Ho heu fet genial! Enhorabona!

Us adjuntem els enllaços del seus vídeos perquè us sigui més fàcil trobar-los, ja que han participat en total 2064 nens i nens de tota Catalunya. 

Iker Blanco

Carla Prieto

Berta Roman

Meritxell Medina

Agafeu un llibre i deixeu volar la vostra imaginació.  La lectura ens enriqueix, ens fa millors com a persones i també ens fa més lliures. Com diu Daniel J. Boorstin llegint descobrim el nostre món, la nostra història i a nosaltres mateixos. 

A gaudir de la lectura!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>