Un vaixell al pati de l’escola

Fa un temps a l’escola vam encetar un projecte de remodelació del pati de primària. Es van posar unes taules de pícnic, un tipy, es van pintar jocs al terra i es va instal·lar un rocòdrom. Ara ha tocat el torn al racó del Port Dolors Almeda. Una preciosa embarcació ha atracat avui en aquest port i de ben segur que arriba carregada d’una gran quantitat d’aventures i històries que els infants estan per crear i imaginar.

El pati és una zona important de l’escola, un espai exterior de joc i aprenentatge on els infants passen bones estones jugant, parlant, socialitzant-se, reflexionant, aprenent… Per això, aquest projecte pretén acabar creant un lloc acollidor, agradable  i envoltat  d’elements naturals que ens permeti aprofitar les oportunitats educatives que es creen en aquest espai.

 

1 comentari

  1. Laura

    Ostres quina meravella!!!! Poc a poc ho anem tenint tot… encara falta però endavant!!!! ( sorral, tendalls…. tot srribarà… esperem no trigui tant com el vaixell)
    Quina xulada!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>