Un nou conte!

Hola nenes i nens!

Avui el Jaume Centelles ens presenta l’últim llibre des de que va iniciar la seva sèrie de contes el 23 de març. El conte s’anomena «Won, un pagès tibetà», una adaptació d’un relat d’en Daniel Mato que es troba en el seu assaig “Como contar cuentos”. Al vídeo veureu que el Jaume explica la història amb una cinta mètrica de les dels fusters, que li serveix per anar dibuixant alguns elements del relat.

https://youtu.be/UEWcTgI7Gzo

Proposta didàctica: fem una flor en popup.

L’avi Won no va poder aconseguir la seva flor de color fúcsia però vosaltres en podeu fer una i regalar-la a qui us vingui de gust. Com si fos una targeta de felicitació.
Els passos són:
Primer dibuixeu els pètals com els de la plantilla següent i els pinteu de color fúcsia o del color que us agradi més.

Després retalleu els dos dibuixos i els doblegueu per les línies de punts. Agafeu una cartolina de mida DINA8 i enganxeu al mig les dues plantilles, (primer la número 1 i a sobre la 2) fent coincidir el plec amb les línies de punts centrals. Hem fet servir un fons negre, però vosaltres podeu fer-ho en color blanc i guarnir-lo o dibuixar insectes, plantes, paraules o frases… tot s’hi val.

Seguiu els vostres somnis i no deixeu passar l’oportunitat d’aconseguir-los!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>