Treballem la nutrició humana

Aquestes darreres setmanes els infants de 4t de Primària s’han convertit  en vertaders investigadors de la nutrició humana. Gràcies a la seva constància, dedicació, treball i interès els nens i les nenes han après com es nodreix el cos humà: què són els nutrients, quins necessitem per estar correctament nodrits, com interpretar la piràmide dels aliments i com funciona i quines  parts formen els aparells digestiu, respiratori, circulatori i excretor.

Tots aquests aprenentatges s’han dut a terme a partir de l’observació directa i el treball manipulatiu i cooperatiu. Els i les alumnes, en petits grups, han estat els encarregats de crear una maqueta d’un aparell concret amb tot tipus de materials (plastilina, tubs de plàstic, canyetes, llana, globus…) així com d’explicar a la resta de companys i companyes el funcionament del mateix. Una activitat que ha propiciat  l’aprenentatge significatiu.

Us deixem unes fotos de mostra, però ja sabeu que en trobareu més al drive compartit de cada classe.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>