P5 a Cornellà en miniatura

Els infants de P5 han anat a Cornellà en miniatura al Parc Esportiu Llobregat. L’espai estava dividit pels diferents edificis tan emblemàtics de Cornellà. Per presentar l’espai s’han assegut en mig de la plaça Catalunya i han pogut reconèixer els diferents edificis que els rodejaven. Primer han trobat la famosa “Torre de la Miranda” acompanyada d’unes construccions gegants, també estava la piràmide de la Fira de Cornellà que estava buida per dins i es podien amagar i construir un circuit de trens, davant del Castell de Cornellà hi havia una proposta de joc (memori) i al costat, el mercat, tal com és realment. També han trobat els antics cines Titan que ara és la biblioteca Marta Mata i l’antiga església de Cornellà on havien de tirar pilotes per les finestres.

Ha estat una experiència diferent on han reconegut molts dels edificis dels quals estaven exposats i han gaudit amb les diferents propostes de joc.

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>