Servei de migdia

                         

Logo Menjador

 

 

 

 

OBJECTIUS GENERALS DEL SERVEI DE MIGDIA

ÀREA DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ

  • Donar a conèixer quins hàbits alimentaris treballarem
  • Transmetre’ls la necessitat que tenim dels aliments per créixer i viure
  • Donar a conèixer als infants els diferents aliments que ingereixen i la seva procedència i orígens
  • Transmetre als infants la curiositat pel tast de nous aliments.

ÀREA DE SOCIALITZACIÓ

  • Donar pautes per obtenir unes bones relacions amb els seus iguals dins el menjador
  • Promocionar la col·laboració i participació en la quotidianitat del servei de menjador
  • Fomentar els bons hàbits d’higiene personal relacionats amb el consum d’aliments
  • Crear un ambient propici per al gaudi d’una conversa de taula amb els companys

ÀREA DE LLEURE I OCI

  • Promoure activitats i dinàmiques que potenciïn i estimulin l’assoliment dels hàbits alimentaris , higiènics i socials