Fem música (de l’11 al 24 de maig)

Hola altre cop!

Estic segur que tothom continua estant molt bé, sobretot ara que s’acosta cada vegada més l’estiu i la caloreta ens fa voler sortir, córrer i jugar sense parar.

Com he anat fent de manera quinzenal us deixo unes propostes d’activitats, però aquest cop us demano una cosa nova. Com que fa tant que no ens veiem m’agradaria poder rebre notícies vostres, i si és en forma de vídeo, foto o àudio millor que millor.

Què vull? 

Primer de tot que us mireu els enllaços que us proposo. Com sempre n’hi ha alguns pensats per cada cicle, però aquest cop també us comparteixo una proposta comuna de Perkimba, uns amics que es dediquen a fer música a partir del ritme, perquè juntament amb els germans, germanes, pares, veïns… podeu arribar a “dialogar” fent ritmes amb el cos o amb estris que tingueu per casa.

M’encantaria que em féssiu arribar una mostra de com feu aquestes activitats o qualsevol de les que us vaig proposar anteriorment. Moltes gràcies.

On ho podeu enviar?

Si no el teniu ja, les vostres tutores o els vostres tutors us poden donar el meu correu per enviar-me tot el que feu o preguntar-me qualsevol dubte que tingueu.

Les propostes d’aquesta quinzena són:

ACTIVITAT COMUNA: 

 

EI: no només per ser més petits ens hem de quedar sense poder fer activitats que han agradat a companys més grans; per la qual cosa us proposo que amb l’ajuda d’algú de casa feu una creació musical amb aquest parell de jocs engrescadors.

http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm

https://www.incredibox.com/

CI: tants dies tancats ens han pogut deixar una mica encarcarats; aquí teniu algunes coreografies per ballar i moure l’esquelet. Let’s dance!

https://youtu.be/oe_HDfdmnaM

https://www.youtube.com/watch?v=jjkYHr94wnc

CM: vosaltres també us heu de moure per no rovellar-vos, així que us deixo unes propostes de coreografies de percussió corporal per fer amb parelles o sols (ja sou una mica experts en el tema. oi?)

https://youtu.be/UkFs5glUMjw

https://youtu.be/UhPxxeDTS1U

CS: va sent hora de posar-nos en forma, oi? Vinga, a ballar!

https://www.youtube.com/watch?v=jjkYHr94wnc

https://www.youtube.com/watch?v=7hGtkE3mG_g

 

Estaré esperant amb ganes i il·lusió els vostres vídeos, àudios o fotos de les activitats que us he proposat al llarg del confinament. I penseu una cosa que va dir fa temps un filòsof alemany anomenat Nietzsche: “La vida sense música seria un error“. Així que fem-ho bé i FEM MÚSICA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>