CANTATA: Les estrelles de la Dana (Espolla CMS)

Durant el confinament de l’any 2020 el mestre de música Nil Jordà va tenir l’oportunitat de composar i enregistrar una cantata que es publicarà properament .

Des de la ZER ens agrada preparar cantates cada any, i aquest curs, tot i les restriccions, no ha estat una excepció. La il·lusió de poder aprendre una obra inèdita i creada per un mestre de la ZER ha fet que ens encoratgéssim a tirar-ho endavant tot i la incertesa de si podríem representar-la o no. La providència no ens ha deixat reunir-nos per fer el concert, però això, lluny d’abaixar-nos els ànims i fer-nos sentir derrotats, ens ha fet afinar l’enginy i ens hem adaptat per superar-nos fins a realitzar un “concert virtual” que us volem compartir.

Us deixem l’enllaç amb el muntatge de la cantata Les estrelles de la Dana amb la narració del conte a càrrec de Nil Jordà i la interpretació de les cançons a càrrec dels “grups bombolla de les classes dels mitjans i/o grans” de l’escola.

Esperem que en gaudiu.

https://photos.app.goo.gl/St2zudzfuAP9dVWa9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>