Eslovàquia 2019

Els alumnes de 3r d’ESO hem tornat a Eslovàquia a participar en el programa lingüístic International Village. Com l’any passat, hem gaudit d’una setmana inoblidable, hem conegut  nois i noies d’altres països, hem parlat anglès tota la setmana, hem visitat molts llocs, hem rigut molt i no volíem tornar a Canovelles.

Dissabte: Arribem a Cracòvia, alguns emocionats per agafar per primera vegada un avió. Després de donar un volt per Cracòvia i sopar anem a veure els focs d’artifici i els espectacles que hi ha al riu, ja que són festes!!

Diumenge: visitem el centre històric de Cracòvia, anem a l’aeroport a recollir els nostres companys holandesos i cap a Eslovàquia en bus.

Dilluns: després de la primera nit posant-nos al dia (en anglès) amb el nostre company d’habitació, comencem les classes del matí. A la tarda toquen tallers (hicking, esports o manualitats) i estrenem la piscina de l’hotel. Després del sopar fem les presentacions del països i el tast de productes locals. No cal dir que el nostre pernil i el fuet triomfen!!

Dimarts: després de les classes del matí anem a un parc aquàtic. Estem tot el dia en remull baixant pels tobogans i totes les atraccions.

Dimecres: els tallers d’avui són maquillatge, esports i rock painting. Després de sopar tenim DISCO INFERNO!!

Dijous: Avui anem a passar el dia a un Parc Natural espectacular (Slovensky Raj), a la tarda alguns anem a córrer per la muntanya i a la nit Karaoke.

Divendres: a la tarda anem a visitar el Castell de Lubovnansky Hrad, altres es queden fent wàter polo, hicking o diferents jocs. El grup amb més punts durant la setmana guanya una pizza que és l’enveja dels altres grups. A la nit acomiadem els nostres companys letons.

Dissabte: després d’esmorzar anem cap a Cracòvia amb els nostres companys holandesos i a l’aeroport ens acomiadem d’ells amb ganes de tornar-nos a veure aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>