85 docents visiten l’Institut en la Jornada Marta Estrada per a Professionals de l’Educació

Aquest passat dissabte 10 de març al matí l’Institut Marta Estrada ha celebrat les jornades formatives per a professionals de l’educació “Organització i enfocs per al treball per projectes” al voltant de la metodologia del treball per projectes i les estratègies organitzatives i didàctiques que es desenvolupen al centre.

A la jornada hi han assistit 85 professors i professores de més de 40 centres educatius de secundària de la zona, i també de Tarragona i Girona. Al llarg de la jornada, en diferents sessions conduïdes per professors i professores de l’institut, s’han descrit els enfocs pedagògics i organitzatius del centre, en diversos blocs: l’organització de centre (horaris, assignatures), el projectes globalitzats, els projectes d’àmbit STEM, els projectes d’àmbit lingüístic i social i el Currículum i avaluació.


Assistents a la jornada n’han valorat molt positivament la utilitat de les propostes per al desplegament de metodologies innovadores a les aules, la possibilitat de transferència als seus centres i el valor dels marcs proposats per a la promoció de l’autonomia i aprenentatges rellevants en l’alumnat.

Materials i propostes usats en la jornada es poden consultar a:

Trobareu informació detallada també a: