SOLIDARITAT AMB MAJÚSCULES

I Cursa Solidària Contra el Càncer Infantil

El passat dimarts dia 11 de febrer serà un dia dels que recordarem durant molt de temps a l’Institut Sòl-de-Riu. Tota la comunitat educativa, amb el suport de l’Ajuntament d’Alcanar, es va involucrar en l’ organització i participació de la I Cursa Solidària Contra el Càncer Infantil.

Des del projecte Aprenem Junts (Servei Comunitari) es va voler donar visibilitat a una problemàtica que malauradament afecta molts nens i nenes de tot el món. D’aquesta manera, i per iniciativa dels propis alumnes de 4t d’ESO, es va decidir organitzar aquesta cursa solidària pels voltants de l’institut on tota la recaptació anirà destinada a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La cursa va ser tot un èxit, així com també la col·laboració de totes les famílies de l’alumnat participant. Tots i totes s’hi van deixar la pell i ens sentim immensament orgullosos de formar un alumnat amb uns valors sòlids i compromesos amb la societat que els envolta.

Enhorabona a tots i a totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>