Activitat Tutoria Entre Iguals

El divendres 14 de febrer els alumnes de 3r d’ESO implicats en el programa de Tutoria Entre Iguals (TEI) i els seus apadrinats de 1r d’ESO, han compartit una activitat per conèixer-se millor i afavorir el funcionament del programa.

Els 31 grups han participat en una gincana en la que els alumnes s’han hagut de coordinar per trobar punts en un mapa i fer les 10 proves que el professorat ha preparat prèviament.

Els alumnes han respost molt positivament i s’han implicat al 100% en la realització de les diferents proves amb claus dicotòmiques, brúixoles, diàlegs, mesures, figures, ritme,… Una hora que sens dubte ha donat per a molt.

Agrair des d’aquestes línies a tot l’alumnat la seva participació i comportament exemplar, i al professorat que ha col·laborat en el desenvolupament de l’activitat la seva motivació i gran ajuda.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>