Formació Digital per a les Famílies de l’INS Sòl-de-Riu

Benvolgudes famílies,

Per donar resposta a una demanda i a una detecció de necessitats de la comunitat educativa  de l’Institut Sòl-de-Riu s’ofereix una formació digital adreçada a les famílies per tal de donar a conèixer diferents eines i aplicacions que utilitzem en el centre i que permetrà fer seguiment de les tasques i ajudar els fills i filles en les activitats acadèmiques. Aquesta activitat formativa d’aquest curs està inclosa dintre de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn.

Aquesta formació la durà a terme el centre e-dukalia i donades les actuals circumstàncies provocades per la COVID-19  es realitzarà de manera telemàtica.

Aquesta activitat serà totalment gratuïta per a les famílies i es desenvoluparà en quatre sessions els dies 11 i 18 de desembre i 8 i 15 de gener, de 15.00 a 18.00 h.

En aquest enllaç podreu veure el contingut que es treballarà.

Si esteu interessats a participar-hi només cal que retorneu el volant d’inscripció de la part inferior del full a la secretaria del centre fins dimecres 9 de desembre i l’empresa us enviarà l’enllaç a les sessions.

Us animem a participar en aquesta activitat que sens dubte serà molt profitosa.

Rebeu una cordial salutació.
L’equip directiu de l’Institut Sòl-de-Riu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>