Women are equal, treball d’animació amb Scratch 2.0

 

 

Aquest trimestre, per a la matèria  Coding with Scratch, hem fet un projecte sobre la discriminació. Nosaltres hem decidit fer una història sobre la discriminació de gènere.

En aquest treball parlem sobre la discriminació que sofreix una nena, per part dels seus companys. Primer, els nois la van fer fora de la seva conversació sobre futbol, ja que deien que no sabia d’aquest tema pel fet de ser una noia. També li van dir que havia d’anar amb falda i roba de color rosa. A més, li van dir que era normal que no entengués el que s’explica a classe, ja que deien que les noies no sabien tant com els nois. Finalment, la noia  va demostrar que ella pot ser igual de bona que ells.

Per a nosaltres ha estat una experiència bonica, amb la qual hem volgut expressar la nostra opinió de forma creativa. Esperem que amb la nostra col·laboració, puguem aconseguir acabar amb la discriminació de gènere.

 

Blanca Gasparin, alumna de 2n ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>