Comunicat Departament Educació: informació proves accés i altres convocatòries.

Comunicat Departament Educació. Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa.

Informació sobre presentació de documentació i inscripcions a les proves d’accés i d’obtenció de títol davant les mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació als centres i serveis del Servei d’Educació de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2

    1. Proves d’accés als cicles formatius de formació professional i als cicles formatius d’arts plàstiques i disseny, les proves de caràcter general d’ensenyaments esportius i les proves d’accés a les formacions esportives de nivell 1 i de nivell 3.

Es mantenen les dates d’inscripció (que és telemàtica, del 16 al 26 de març) i, en cas d’haver de presentar documentació en els centres s’estableix com a via per fer-ho el correu electrònic del centre (documentació escanejada).

    1. Proves d’accés als ensenyaments artístics superiors adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior per als aspirants sense requisit acadèmic

Es mantenen les dates d’inscripció (que és telemàtica del 23 al 27 de març) i, en cas d’haver de presentar documentació al centre s’estableix com a via per fer-ho el correu electrònic del centre (documentació escanejada)

    1. Prova ordinària per a l’obtenció dels certificats de nivells intermedi B1 i B2 i del nivell avançat C1 dels ensenyaments d’idiomes de règim especial que imparteixen les escoles oficials d’idiomes.

Avui, 13 de març, s’han publicat les llistes provisionals d’admesos i exclosos que poden consultar-se per mitjans electrònics.

En cas d’haver de presentar documentació per esmenar possibles errades i/o exclusions la via per fer-ho serà mitjançant el correu electrònic del centre (documentació escanejada).

Barcelona, 13 de març de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>