Cinquena Trobada de Rugbi a Alcanar

El passat 28 de maig va tenir lloc la Cinquena Trobada de rugbi en la que van participar alumnes de tres centres de les Terres de l’Ebre, en concret l’Institut de la Sénia, l’Institut de Tecnificació d’Amposta i l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar, que  aquest cop ha estat l’amfitrió.

 

L’institut Sòl-de-Riu i més concret concretament els alumnes de 4rt d’ESO n’han estat els protagonistes i responsables de l’organització de l’activitat esportiva.

A més, volem agrair la col·laboració i ajut de CEMEX (pel seu gran suport i confiança), Garcia Moreno (gràcies per la donació de l’esmorzar , Ajuntament d’Alcanar (les instal·lacions i el suport dels regidors d’esports i educació), Territorial d’Esports (infraestructura i records per als centres) i ja a nivell més personal al centre i als professors que han col·laborat.

S’ha anomenat als alumnes de 4t d’ESO, a nivell esportiu com a tancament de la feina feta a l’aula en el tema rugbi, cap diferència en relació a edicions anteriors: un magnífic final. A nivell organitzatiu, com a amfitrions ha estat destacable tot i no ser estrictament esportiva (encara que hi te relació) la feina feta: música i megafonia, fotografia, muntatge, marcatge d’espais i jugadors, preparació del 3r temps i recollida final de tot el muntatge.

La valoració només pot ser positiva: s’han aconseguit els objectius esportius i acadèmics perseguits per l’activitat i hem estat dignes amfitrions dels nostres visitants. Si voleu més informació podeu consultar al Bloc de Pep Casanova.

Moltes gràcies i fins la propera !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>