Visita de les Escoles adscrites Miracle i Pau Delclòs

Vint alumnes de cinquè i sisè de primària de les Escoles adscrites a l’Institut, Pau Delclòs i Saavedra, han visitat recentment el nostre Centre per participar respectivament en un matí musical. Tots els alumnes han compartit cançons i participat dels recitals musicals que el nostre alumnat de l’assignatura “Llenguatge Musical” del Batxillerat en la modalitat d’Arts Escèniques, Música i Dansa els ha ofert. Aquí podeu veure alguns moments del recital musical amb la participació de les escoles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquí podeu veure alguns moments de l’acte literari i musical que va tenir lloc a l’Institut durant tot el matí de Sant Jordi.

Felicitem a tots els alumnes guanyadors del Concurs literari ,agraïm la participació de tots els alumnes que han presentat els seus treballs literaris al mateix, així com també felicitem a l’alumant que ha actuat en la part musical de la celebració d’aquesta Diada al nostre Institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>