POEFA (Programa per a les Oportunitats educatives en favor de l’èxit escolar)

El nostre centre participa en el Programa per a les Oportunitats educatives en favor de l’èxit escolar (POEFA). Aquesta actuació forma part del Programa d’orientació i reforç per a l’avanç i suport a l’educació del Ministeri d’Educació i Formació Professional, que està cofinançat pel Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-2020. Les accions que realitzem dins el nostre projecte anomenat “El Pons amb tu” estan focalitzades en l’alumnat de tota l’etapa de l’ESO (1r-4t) i de BATXILLERAT.

Així doncs, la subvenció rebuda del POEFA permetrà realitzar diverses activitats amb el nostre alumnat durant aquest curs escolar.

 

 

 

 

 

 

 

INFORMACIÓ PAP (Prova d’aptitud personal)

Informació important per a l’alumnat de 2n de Batxillerat que estigui interessat en cursar Graus d’Educació Infantil i Primaria 2021.

  • Matrícula convocatòria ordinària: del dimarts,16 de febrer, al dilluns, 1 de març de 2021
  • Dia de la prova convocatòria ordinària: dissabte, 10 d’abril de 2021
  • Matrícula convocatòria extraordinària: del divendres, 25 de juny, al dimecres, 30 de juny de 2021
  • Dia de la prova convocatòria extraordinària: divendres, 16 de juliol de 2021

Per qualsevol dubte, contacteu amb l’Orientadora del Centre

Finalistes “Relats d’història”

Tres alumnes de 1r de BAT del nostre institut han resultat finalistes al concurs de “Relats d’història” Constantí 2020. El premi consisteix, a banda del reconeixement del valor de la cosa escrita, en la publicació d’un llibre. En aquesta edició, han participat 581 treballs dividits en les categories d’adults, júniors, joves i infants; i se’n publicaran 99.

Obrim la biblioteca!

A causa de la situació sanitària actual, la Biblioteca del centre restarà oberta únicament els dimarts d’11h a 11:30h (hora d’esbarjo) i només per al servei de préstec de llibres. No es podrà fer servir com a aula d’estudi ni consulta. L’aforament serà limitat i l’alumnat haurà de seguir les normes de protocol establertes per a tot el centre. El material prestat, un cop retornat, romandrà en quarantena.