Deures d’estiu i informació recuperació 1r de BAT (setembre)

Us adjuntem els enllaços dels deures que han preparat els diversos departaments per tal que pugueu anar treballant-los durant el període estiuenc.

ESO:

Català Castellà Biologia Educació Física
Física i Química Llengües Estrangeres Matemàtiques PIM i PDC
Tecnologia Economia

Tanmateix, també podeu accedir al portal EDU365.CAT en què hi trobareu diverses activitats per practicar durant l’estiu: http://www.edu365.cat/activitats/estiu/index.html

L’alumnat de 1r de Batxillerat llegiu amb atenció tota la informació que us fem arribar per tal de saber com heu de recuperar aquelles assignatures que han d’anar a les proves extraordinàries de setembre

BAT:

Català Castellà Anàlisi Musical Biologia i Geologia
Física i Química Grec I Anglès Educació Física
Matemàtiques
Fonament de les Arts
Dibuix Tècnic Empresa
Economia Dibuix Artístic Mates aplicades a les CS  

Retorn llibres Iddink

S’ha obert el període de retorn dels llibres del curs de text 2019_2020. Durant aquesta setmana rebreu un correu amb l’albarà de recollida.

L’empresa Iddink ens ha fet arribar una infografia explicant el retorn dels llibres ecoBooks. 

Recull de les obres del Sant Jordi confinat

En aquest enllaç podreu gaudir del vídeo, amb totes les obres que el nostre alumnat ens ha compartit per poder celebrar Sant Jordi tot i que estigui confinat a casa.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

 

 

Revista 4 RATLLES

Feliç diada de Sant Jordi!

Qui ho anava a dir que la revista 4 RATLLES del Pons d’Icart veuria la llum una diada de “Sant Jordi” confinada!

Tanmateix, malgrat les adversitats del moment, l’equip de redacció d’aquesta revista vol trencar una llança, com la de Sant Jordi, a favor de les lletres i, la millor manera de celebrar-ho, dins la comunitat educativa de l’Institut Pons d’Icart, un dia com avui, és mostrant-vos l’amor per la cultura amb el llançament d’una revista oberta a tothom, seguint la filosofia del nostre centre.

Aquesta publicació, que sortirà periòdicament, pretén fer un tastet de tot allò que es cou al nostre institut, compartint diferents vivències i aprenentatges amb un esperit lliure, realista i, un pensament crític que ens ajudarà a formar-nos com a persones íntegres, les quals formem part d’una societat, sovint, massa complexa.

 Àngels Adern
Directora Institut Pons d’Icart

En aquest enllaç podeu gaudir de la revista a pantalla completa

 

Sant Jordi confinat

Benvolguts i benvolgudes!

Enguany, Sant Jordi també fa cas de les recomanacions i es queda, com nosaltres, a casa confinat. Però, estar a casa no vol dir que no puguem celebrar la Diada de Sant Jordi i, amb tu, volem fer-ho possible.

Si tens ganes de participar, no ho dubtis i fes-nos arribar les expressions artístiques que TU vulguis (poesia, prosa, dibuixos, fotografies, escultures, vídeos -30” màxim-…) per celebrar tots junts el Sant Jordi més especial. Pots deixar-ho directament en el següent enllaç: http://ves.cat/es7f abans del 22 d’abril. No oblidis posar-hi un títol i el teu nom!

Les poesies i les proses poden estar escrites en català, en castellà, anglès, alemany o francès i amb una mida màxima de 2 fulls (lletra Arial 12); així, tots tindran la mateixa estructura.

El dia 23 d’abril, celebrarem Sant Jordi confinat, una manera diferent però especial de compartir-lo amb vosaltres!

Repte BeCritical

Les alumnes i l’alumne de 4t d’ESO, Paula C., Noemí C., Iria C. i Gonzalo F., conduïts per la professora Alba Potente, s’han classificat entre els 25 millors equips d’Espanya en el Repte BeCritical 2020 oganitzat per EduCaixa.

Amb aquest repte, l’alumnat va tenir l’oportunitat de desenvolupar la competència mediàtica i reflexionar de manera crítica sobre les informacions que rep a través dels diferents canals de comunicació. El repte d’aquesta edició consistia a realitzar un vídeo en el qual es destapés una fake news i s’expliqués com s’havia fet.

Tenint en compte la situació actual, el campus presencial que s’havia de fer a Barcelona se celebrarà de manera virtual els dies 5, 6 i 7 de maig.

L’enhorabona a les guanyadores i el guanyador!

Aquí podeu veure el vídeo que van presentar al repte i que porta per títol “Notícia d’última hora: la dieta de les celebrities” 

Coronavídeo Pons

Ens complau compartir amb vosaltres aquest “Coronavídeo” fet, amb molta il·lusió, pel professorat i PAS, per animar-nos en aquests moments de confinament. Tot el personal que treballa al Pons d’Icart desitgem tornar ben aviat al centre i retrobar-nos amb tots vosaltres!

No ho oblideu! #joemquedoacasa #totaniràbé

INFORMACIÓ ACTUALITZADA

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 13 d’abril, ambdós inclosos, tots els centres educatius… Llegeix més»

Actualització 10-03-2020 Comunicat Departament d’Educació en relació al coronavirus

Actualització del 10/03/2020 fet pel Departament d’Educació en relació al coronavirus:
Nota coronavirus Departament d’Educació
 
Altres webs d’interès per obtenir informació del coronavirus:
 
http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/
 
http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=383457
 
http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/
 
http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/coronavirus/
 

Dia Mundial de la Poesia

Avui, tot i l’excepcionalitat del moment, volem celebrar -tot i que sigui de forma virtual- el Dia Mundial de la Poesia (21 de març) gràcies a l’interès i l’esforç de l’alumnat i del professorat que han fet que sigui possible.

Vídeo per celebra el Dia Mundial de la Poesia:

https://youtu.be/iEdtTo8jrfA

Enllaç a l’IVOOX on s’ubiquen els podcasts amb les lectures que han fet els nostres alumnes en diverses llengües, fins i tot en llatí i grec!, del poema A HORA FOSCANT de Josep Carner