Maremar al Palau de la Música

El dia 19 desembre els alumnes de 4t de Teatre i els alumnes d’Arts Escèniques i Música de 2n de Bat. vam anar s Barcelona a veure el musical Maremar, el Palau de la música i la Fira de Santa Llúcia. L’espectacle és extraordinari, així… Llegeix més»

Arbre Sierpinski

L’alumnat d’ESO i el departament de Matemàtiques us desitgen bon Nadal amb aquest arbre basat en el tetràedre de Sierpinski (1882-1969) construit amb 256 tetràedres de cartolina i de 2,25 m. d’alçària.

Nadal artístic a l’Antiga Audiència

El passat dimarts dia 18 de desembre vam celebrar el tradicional Nadal Artístic amb actuacions de tots els nivells. Vam poder gaudir de diverses actuacions d’alumnes de 1r i 2n d’ESO que ens van cantar diverses cançons i d’alumnes d’arts escèniques, música i dansa que ens van oferir una extraordinària mostra de cançons, esquetxos, poemes i dansa.

Vídeos de les actuacions

Fem un hort urbà

Alumnes de l’Institut Pons d’Icart han realitzat l’activitat “Fem un hort urbà” a l’Escola El Miracle de Tarragona. L’activitat ha estat feta pels alumnes del PIM, juntament amb les professores Mª Paz Bueno, Carmen Leyva i Antonieta. També ha comptat amb l’ajuda inestimable del nostre… Llegeix més»

Taller “Net i polit” a l’ICIQ

Alumnes de 2n de batxillerat han realitzat el taller “Net i polit” organitzat pel ICIQ. L’objectiu és l’estudi de la química que s’amaga darrera els productes de neteja, conèixer les propietats dels productes i com reaccionen i fer una introducció a la cromatografia com a tècnica d’anàlisi.

Tàrraco-Bàrcino

L’Institut Pons d’Icart ha iniciat un projecte pilot amb col·laboració amb els Camps d’Aprenentatge de Tarragona i Barcelona: Clàssics dels Mediterrani: Tàrraco-Bàrcino.
El projecte implica els alumnes de 2 ESO B que han  d’investigar les característiques de les ciutats de Tarragona i Barcelona, tant en l’actualitat… Llegeix més»