Tast d’olis a Sta. Bàrbara

 

Els estudiants de 2n d’Activitats Comercials treballen en el projecte de l’empresa simulada TOTDAQUI, productes de proximitat de les Terres de l’Ebre. Un dels productes comercialitzats és l’oli d’oliva verge. Per aquest motiu, els estudiants de la família de Comerç i Màrqueting han visitat la cooperativa de l’oli de Santa Bàrbara.

Hem tingut el plaer que la visita la organitzes Marisa Diaz Rosell, experta i gran professional del món de l’oli i que forma part del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. Marisa ens ha explicat com s’elabora l’oli, els tipus d’olis que hi ha i les diferents DO a tot Catalunya. Hem tingut l’oportunitat de tastar l’oli de raig i hem gaudit de les diferents varietats de la DO Terres de l’Ebre i Montsià (Sevillenca, Farga i Morruda) en un tast a cegues.

Tot una experiència divertida i molt i molt enriquidora. Gràcies Marisa per transmetre tot el teu saber del món de l’oli i explicar-ho d’una manera tan didàctica! Mil gràcies!