Visitem Barcelona!

Aprofitant la campanya de Nadal, l’alumnat de 1r, 2n i 3r IFE d’Auxiliar en Vendes i Atenció al Públic va visitar el 17 de desembre  Barcelona. La sortida engloba el treball transversal dels diferents mòduls formatius: analitzar marxandatge de seducció dels aparadors del Passeig de… Llegeix més»

Cinefòrum

El passat 11 de desembre, els alumnes de 3r IFE van organitzar un cine fòrum al Casal Municipal d’Amposta per als companys i companyes de 1r i 2n d’IFE.
La pel·lícula projectada va ser Campeones, dirigida per Javier Fesser i amb once nominacions als Goya.… Llegeix més»

Projecte Innova Departament d’Automoció.


El Departament d’automoció de l’Institut Montsià, amb la col·laboració de l’empresa FK Conceptcar’s, està realitzant un nou projecte dintre el programa Innova.
El projecte, sota el nom Rescue project Karmann Ghia Cabrio, es tracta de la restauració d’un Volkswagen Karmann Ghia Cabriolet per a presentar-lo… Llegeix més»

Som Excel·lents!!!

El passat dia 8 de novembre, l’Institut Montsià va rebre un Diploma atorgat pel Departament d’Ensenyament per la seva contribució a la millora de la qualitat educativa com a centre d’excel·lència segons el model e2CAT +400. El Diploma fou lliurat per l’Honorable Sr. Josep Bargalló,… Llegeix més»