Protecció de dades

Nota informativa sobre el tractament de dades per part del centre

L’Institut Montsià tractarà la informació facilitada amb la finalitat dur a terme l’administració del centre i oferir el servei educatiu. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que es puguin derivar de l’acompliment de la finalitat per a la qual es recullen les dades, relacionada amb l’administració del centre i amb la gestió educativa i orientadora.

Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostès tenen dret a obtenir informació sobre el tractament de les seves dades personals per part de l’Institut Montsià, per la qual cosa poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades, oposició i limitació al seu tractament davant l’Institut Montsià, C/ Madrid, 35-49, 43870 Amposta, o a l’adreça de correu electrònic info@iesmontsia.org, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. A tal efecte, la responsabilitat del tractament és de la Direcció del centre.

Us informem també que les dades que ens proporcioneu seran tractades pel Departament d’Educació, amb domicili a Via Augusta, 202-226, DP 08021 Barcelona, per la qual cosa es pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades que figura a la web:

http://educacio.gencat.cat/ca/Detall/alumnes-centres-departament

Així mateix, i especialment si consideren que no han obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podran presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.

Els facilitem també un enllaç a la Guia de la AEPD per a Centres Educatius, així com aquest enllaç a la secció Tu controles a Internet.