Youtube Staff Pick – Week 03/10 – 07/10

#PPAP, El nou vídeo viral que suplantarà el Gangnam Style

És tal el furor per aquest vídeo que suma gairebé 22 milions de reproduccions y 173.973 de likes.

Piko Taro- Youtube.

El japonès Piko Taro ha embogit a YouTube i les xarxes socials amb la seva enganxosa cançó “Pen-Pineapple-Apple-Pen”, #PPAP.
Vestit de manera extravagant, Taro balla al ritme del tema mentre amb la coreografia explica la combinació d’una ploma (pen) amb una pinya (pineapple) i una poma (apple).

Més enllà del joc de paraules, la cançó no diu res. No obstant això, els usuaris d’internet ja comparteixen els seus propis vídeos en xarxes socials imitant la coreografia.

És tanta la gent que parla del fenomen #PPAP que es diu que aviat superarà l’èxit del Gangnam Style, el tema que en 2012 va catapultar al coreà Psy dins i fora de la xarxa.

 

#PPAP, The new viral video that supersede the Gangnam Style

The video has become all the rage as it adds nearly 22 million views and 173,973 likes.

Piko Taro- Youtube.

The Japanese Piko Taro has maddened YouTube and social networks with his catchy song “Pen-Pen-Pineapple-Apple” #PPAP.

Dressed extravagantly, Taro dances to the theme following a choreography as he explains the combination of a pen with a pineapple and an apple.

Beyond the pun, the song says nothing. However, Internet users are already sharing their own videos on social networks imitating the choreography.

Such is the phenomenon of #PPAP that some people say that it will surpass the success of Gangnam Style, the 2012 song that catapulted Korean Psy inside and outside the Internet.

 

by Ainoa Ortega, David Pérez and Alba Quiñones.