Setmana de la ciència_2016

En el marc de la 21a Setmana de la Ciència, enguany destinada a l’estudi dels llegums, tots els nivells educatius del centre fan diferents activitats que serviran per despertar i potenciar l’interès dels nostres joves estudiants vers la ciència i la tecnologia.

Tal i com va decidir l’Assemblea General de les Nacions Unides, el 2016 és l’Any Internacional dels  Llegums. Aquest és el nucli d’estudi que servirà per sensibilitzar sobre els avantatges nutricionals dels llegums, tenint en compte també, que és un grup d’aliments que pot tenir una producció sostenible i, per tant, poden dotar de seguretat alimentària i millorar la nutrició.

La nostra setmana de la ciència, s’ha allargat fins al final del primer trimestre. A banda dels treballs i tallers dels diferents cursos, s’ha fet exposició de fotografies d’activitats científiques del centre, s’ha fet servir l’aplicació “Instamaps”, de l’Institut Cartogràfic de Catalunya per realitzar mapes sobre l’origen de diferents cultius i s’han localitzat els llegums cultivats a Catalunya, s’han utilitzat faves per fer un adob en verd i associació de cultius, s’ha experimentat la dificultat de cultivar una plantació amb l’aplicació “Top Crop” de National Geographic i s’han construit sopes de lletres gegants relacionades amb el tema.