PLA D’OBERTURA DE CENTRE-FASE 2

Amb la responsabilitat que tenim com a centre educatiu de complir amb les indicacions i instruccions del Departament d’Educació, i aplicant els criteris  de salut i seguretat de tots els membres de comunitat educativa:

  • Prioritzarem l’atenció telemàtica i/o telefònica en qualsevol cas. EN TOTS ELS NIVELLS ES MANTÉ L’ATENCIÓ EDUCATIVA TELEMÀTICA DURANT TOT EL PERÍODE LECTIU, FINS EL 19 DE JUNY.
  • Oferirem atenció personalitzada amb les limitacions establertes pel què fa a cursos, motius/objectius, nombre d’alumnes i condicions d’higiene i salut dels possibles assistents. CAL TENIR EN COMPTE QUE NO PODEM GARANTIR L’ASSISTÈNCIA DE TOTS ELS DOCENTS DEGUT ALS CRITERIS DE SALUT DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ.
  • LA PRESÈNCIA DE PROFESSORAT I ALUMNAT SERÀ RESTRINGIDA I NOMÉS LA NECESSÀRIA. I L’ALUMNAT QUE HAGI DE VENIR (SEGONS CITA), HAURÀ DE DUR LA DECLARACIÓ RESPONSABLE I EL CARNET DE VACUNES AL DIA.
REQUISITS PER A L’ASSISTÈNCIA. Enllaç
ORGANITZACIÓ GENERAL. Enllaç
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNES MENORS. Enllaç
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNES MAJORS 18 A. Enllaç
  • L’organització específica (calendari i horari) s’informarà a cada un dels col.lectius o persones dels quals es prevegi presència.
DOCUMENT ORGANITZATIU AMB CONCRECIONS. Enllaç