FESTA DE NADAL 2020

ENLLAÇ PADLET NADAL 2020

El passat dilluns 21 de desembre l’alumnat d’ESO del nostre centre va celebrar el Nadal d’una manera diferent i adequada a la situació actual. La festa es va reduir un pèl del que sol ser habitual i es va quedar en dues hores, en les quals els alumnes van poder gravar un petit vídeo d’una nadala, d’una coreografia o tot allò que volguessin vinculat amb la celebració del Nadal. Aquests vídeos es van anar penjant a un padlet creat per el Departament d’Humanitats i les classes es van poder votar entre elles per valorar el millor vídeo de cada curs.

Igualment, els i les alumnes que van voler-ho, van participar en “l’amic invisible” i, al final del matí, entre tot l’alumnat de la ESO va anar decorant caixes de cartró, que es van anar apilant tot creant un arbre de Nadal al vestíbul del centre. Va ser una festa diferent però va estar plegada de bons moments.

Els grups guanyadors de cada curs de la ESO són: 1r ESO C, 2n ESO D, 3r ESO C i 4t ESO C. El premi és una aportació monetària que podran afegir a alguna de les causes solidàries de La Marató de Televisió de Catalunya.

ENLLAÇ PADLET NADAL 2020