ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2019-2020

L’AMPA de l’INS JOAN MERCADER organitza diferents activitats extraescolars durant el curs, per poder-se inscriure cal haver pagat la quota de soci (25€ per família).

Activitats puntuals:

-sortida a veure un partit del Barça (Copa del Rei) abans festes de Nadal (10€)

-esquiada a la Masella a mitjans de febrer coincidint dia lliure disposició (52€)

-Sortida a Port Aventura a final de curs (55€)

Activitats Continuades:

TEATRE: l’activitat es realitza els divendres de 16h a 18h a l’Ins, enguany començarà divendres 4 d’OCTUBRE. La professora ensenya diferents tècniques del món escènic i es prepara la representació de l’obra de teatre que té lloc a l’Ateneu Igualadí a final de curs en dues funcions: una al matí per a la resta de l’Ins i una altre a la tarda oberta a tothom. El preu de l’activitat és de 80€ per quadrimestre.

BATUCADA: si t’agraden els instruments de percussió i vols formar part de la nostra comparsa vine tots els dimarts de 16.30h a 18.00h.

HIP-HOP & DANCE: si tens ritme i t’agrada ballar aquest any t’oferim aquesta activitat. Posa’t en forma al ritme de la música.Horari: dimecres de 16h a 17.45h.  Lloc instal·lacions Joan Mercader. 

ACTIVITATS COL·LECTIVES.

FUTBOL SALA (MASCULÍ)               BÀSQUET (FEMENÍ)

 Participació al  Campionat Comarcal de Futbol Sala. Categories: Infantil (1r-2n ESO), Cadet (3r-4t ESO i Juvenil (1r.2n BATX) Horari: dimarts i dijous de 16.30 a 17.45). Si hi ha un grup de noies  interessades en futbol sala o de nois que volen practicar bàsquet, contactar amb el coordinador d’esports per formar equip.

VOLEIBOL MIXTE. Entrenaments i participació en trobades esportives al llarg del curs. Horari: dimarts i dijous de 16.30 a 17.45.

 

IMPORTANT:

Les activitats esportives hi ha la possibilitat d’entrenar un cop per setmana o dos. Les activitats Esportives començaran la setmana del 16 de Setembre i continuaran fins a finals de maig. El preu de l’activitat és de 63€ per quadrimestre si l’activitat és d’un dia per setmana i 80€ per quadrimestre si es fan dos dies per setmana.

La realització de les activitats dependrà del nombre d’alumnes inscrits. L’entrada a les activitats esportives es realitza pel Gimnàs de l’Ins a la porta que hi ha al Parc del Xipreret.

El pagament de les totes les activitats extraescolars anuals es fan en dos pagaments: el primer al mes d’octubre i el segon al mes de febrer. Les inscripcions es realitzaran entregant el full omplert al monitor/professor de l’activitat. El model d’inscripció el podeu trobar a la pàgina web de l’institut https://docs.google.com/document/d/1fNqlCV6ENvM2CSAmUfp4UrRbQCcx9SJuZbp-C_ebKNE/edit o a Consergeria.

 

HORARI ACTIVITATS:

Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Futbol Sala

Bàsquet   

Voleibol

 (16.30h-17.45h)

Batucada 

(16.30.-18.00h

Hip-Hop & Dance (16.00h-17.15h) Futbol Sala

Bàsquet    

Voleibol

(16.30h-17.45h)

Teatre

(16h-18h)